Maak kennis met ons nieuwe lid Joop Grootenhuijs.

Sinds 1977 woon ik in Rhoon. De eerste jaren alleen, later samen met Jacinta mijn partner. De afgelopen jaren gewerkt en gewoond, geen tijd voor andere zaken. Nu is een periode aangebroken om nieuwe dingen te gaan doen. Met grote interesse volg ik de politiek. De landelijke politiek is en blijft ver weg. Hier in onze gemeente gebeurt ook van alles. Op kleinstedelijk niveau kun je met elkaar zaken voor elkaar brengen die voor onze inwoners van groot belang zijn. Daar kun je als locale volksvertegenwoordiger een belangrijke rol spelen.

 

Wat zijn de redenen dat ik mij heb aangesloten bij de Nieuwe Albrandswaardse Partij. Hier in Albrandswaard gaat het om onderwerpen die we met elkaar belangrijk vinden. De NAP loopt vaak voorop, ze hebben een duidelijke visie voor de toekomst van Albrandswaard, Natuur, Actief, Persoonlijk daar gaan ze voor. Ze lopen niet weg wanneer het even wat moeilijker wordt. Ze zijn er voor u! Al vele jaren een stabiele factor in verschillende coalities, actief en betrokken in de locale politiek. Een partij waar je rekening mee moet houden. Dat is de partij waar ik me bij thuis voel.

De locale politiek is voor mij als inwoner van Albrandswaard een uitstekende plek om met elkaar zaken voor elkaar te krijgen, om zaken anders, beter te laten verlopen. De beste stuurlui staan aan wal is niet mijn stijl, je stem laten horen, actief meedoen dat is wat ik wil. Om deze reden ga ik namens de NAP deelnemen aan de komende verkiezingen voor de gemeenteraad, 21 maart 2018. Ik wil mede verantwoordelijk zijn voor die zaken die we hier in Albrandswaard anders willen doen, de moeite waard vinden, de discussie waard vinden, het verschil van inzicht waard vinden. Het overbruggen van verschillen die er vaak zijn, dat is de uitdaging.

Over mijzelf, een groot aantal jaren heb ik in de techniek gewerkt. Ik wilde veranderen en om dat te realiseren ben ik weer gaan studeren. Na die studietijd heb ik bij zeer verschillende bedrijven, profit en non profit, gewerkt als personeelsmanager en als groepstrainer voor mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. Dit heeft me veel geleerd over het werken voor en door mensen in de meest ruime zin van woord. Blijf bij jezelf, wees oprecht en kom gemaakte afspraken na. Hier mag je mij op aanspreken.

Met uw steun en stem kom ik in de gemeenteraad voor de Nieuwe Albrandswaardse Partij waar we onze prachtige gemeente nog mooier gaan maken.